اين دستورالعمل خمير پيتزا يکي از بهترين نمونه‌هاي موجود است که سالها روي آن کار شده و چيزهايي اين ور و آن ور شده تا بالاخره به يک اجماع برسيم که اين دستور را انتخاب کنيم. ممکن است اين طور به نظر برسد که اين دستورالعمل حاوي ترفندهايي است اما نه اينطور نيست. سعي شده که به ساده ترين شکل و با دستور خمير پيتزا اصلي و با حداقل مواد تشکيل دهنده باشد. البته اگر بخواهيد من در انتها يکسري گزينه‌هاي اضافي را به شما خواهم گفت.




?‎




ما در مورد اين خمير به اصول واقعي با حداقل مواد پايبنديم: فقط آب، مخمر، آرد و نمک. ما کلي با نسبت آب به آرد، افزودن روغن زيتون، نوع آرد و همه چيزهايي که فکر مي‌کرديم آن را بهتر کند آزمايش کرديم، اما در نهايت آنچه که ما ترجيح داديم خمير پايه پيتزا است. با اين دستورالعمل مي‌توانيد يک عدد پيتزا بزرگ يا دو عدد پيتزا با قطر کمتر از 25 سانت درست کنيد. اگر مي‌خواهيد جمعيت بيشتري را پيتزا بدهيد مي‌توانيد مواد خمير پيتزا را دو برابر يا سه برابر کنيد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایستگاه علوم فروش فلزیاب بونتی هانتر در تهران 09197977577 ایرواشر ، هواساز و تهویه مطبوع ایمن تهویه الوند Peter من کو ؟! شیفه در گذر زمان هنرستان فنی حرفه ای دخترانه بعثت Sophia چت عروسک |عروسک چت |چتروم فارسی عروسک |سایت های من|چتفارسی|شاهین چت دنیای اینستاگرام